Het ontstaan

Al enige tijd wordt er in Groningen fanatiek gebeachvolleybald en gefootvolleyd in het zand. Er wordt al een aantal jaren gespeeld op recreatief, maar ook op hoog niveau en alles wat daar tussenin zit. Elk jaar worden er meerdere beachtoernooien georganiseerd aan de Hoornse Plas. Maar ook op een mooie doordeweekse zomeravond staan er al snel meerdere veldjes op het strand opgesteld.

In Groningen ontbrak het echter nog aan de mogelijkheid om beachvolleybal te trainen in het zand. De studenten in Groningen kunnen al een tijdje hun beachkwaliteiten aanscherpen bij studenten beachvolleybalvereniging Tweeslag. Maar als je geen student meer bent.. In mei 2008 heeft een aantal enthousiaste beachsporters daarom de handen ineen geslagen en de vereniging Beachsport Groningen opgericht. Een beachvolleybalclub voor iedereen.

Het doel van de vereniging is om beachvolleybal en footvolley trainingen te organiseren! In de zomer op het strand van Beachlimits en in de winter op het indoorstrand van Binn’npret.

De eerste beachvolleybaltrainingen zijn gestart op 15 mei 2008. Op 27 juni 2008 was de officiele oprichting een feit.

Beachsport Groningen

 

Sponsoren

TriplePro

Binn'n pret

Triple Volley

 

 

 

 

Footvolley Groningen

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in of uit voor onze nieuwsbrief

BeachSport Groningen