beachsport groningen logo
beachsporten beach sport groningen

Het ontstaan

Word lid Bekijk ons trainingsrooster

Het ontstaan van onze club

Al enige tijd wordt er in Groningen fanatiek gebeachvolleybald en gefootvolleyd in het zand. Er wordt al een aantal jaren gespeeld op recreatief, maar ook op hoog niveau en alles wat daar tussenin zit. Elk jaar worden er meerdere beachtoernooien georganiseerd aan de Hoornse Plas. Maar ook op een mooie doordeweekse zomeravond staan er al snel meerdere veldjes op het strand opgesteld. De eerste beachvolleybaltrainingen zijn gestart op 15 mei 2008. Op 27 juni 2008 was de officiele oprichting een feit.

Een beachvolleybalclub voor iedereen

In Groningen ontbrak het echter nog aan de mogelijkheid om beachvolleybal te trainen in het zand. De studenten in Groningen kunnen al een tijdje hun beachkwaliteiten aanscherpen bij studenten beachvolleybalvereniging Tweeslag. Maar als je geen student meer bent... In mei 2008 heeft een aantal enthousiaste beachsporters daarom de handen ineen geslagen en de vereniging Beachsport Groningen opgericht. Een beachvolleybalclub voor iedereen.

Ons doel

Het doel van de vereniging is om beachvolleybal en footvolley trainingen te organiseren! In de zomer op het strand van Beachlimits en in de winter op het indoorstrand van Binn'npret.

volleybal strand

Contactgegevens

 secretarisbsg@gmail.com

KvK: 01133915

Trainingslocaties

Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen

Outdoorlimits Kardinge
Bieskemaar 2
9735 AE Groningen

Trainingstijden

DagTijd
Maandag 19:00 - 22:00
Woensdag 20:00 - 22:00 
  
  

Sponsoren

Logo Indoorstrand Groningen Binn'n pret

logo triple volley

triplepro logo